Inschrijven

Inschrijven

Wens je in te schrijven voor het huidige seizoen? Vul dan hieronder je gegevens in.

Inschrijven bij Turnhout Turtles kost € 350.00 voor het seizoen 2018-2019.

Nieuwe leden   350 euro
Bestaande leden    350 euro
  Betaling na 1 juli 375 euro 
  Betaling na 1 september  400 euro 

Betaling dient plaats te vinden op de rekening van Turnhout Tigers.

IBAN: BE41 0688 9489 1210
BIC : GKCC BE BB

onder vermelding van:

  • Naam lid
  • Turnhout Turtles

Lidgelden voor bestaande spelers dienen vóór aanvang van het seizoen worden voldaan. Meer informatie vind je op de website van Turnhout Tigers. 

Het inschrijvingsgeld omvat volgende zaken:

Trainingen en wedstrijden: Het lidgeld bevat deelname aan alle trainingen van het seizoen (september-april). We hebben 1 uur training per week. Mogelijk kan er af en toe nog eens uurtje bijkomen, dit zit dan ook bij in het lidgeld inbegrepen. We doen gemiddeld ook 1 wedstrijd per maand en sluiten het seizoen af met een toernooi.

Aansluiting Turnhout Tigers: Turnhout Turtles valt onder de club Turnhout Tigers. Dit wilt zeggen dat alle leden van Turnhout Turtles aangesloten worden via Turnhout Tigers. We kunnen dan ook meedoen met alle activiteiten van Turnhout Tigers. Wie interesse heeft kan ook mee helpen bij de jeugd als referee, bench official, teambegeleider,...

Verzekering: Het lidgeld bevat een verzekering tegen eventuele ongevallen tijdens de trainingen en wedstrijden en ook een verzekering tegen onopzettelijke schade veroorzaakt tijdens trainingen of wedstrijden. 

Nog niet overtuigd? Of vind je het toch nog te duur? We hebben geprobeerd om de prijs zo laag mogelijk te houden, maar we begrijpen dat voor sommigen het toch nog een heel bedrag is. Contacteer ons gerust, dan praten we er een keer over.

 

Gelieve je hieronder online in te schrijven. 

Nu inschrijven:

Voornaam
Familienaam
Straat + nr
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail
Tel/Gsm
Geboortedatum
Geboorteplaats
Rijksregisternummer
Nationaliteit

Met welke rugnummer zou je willen spelen? Let op, sommige spelers hebben al een nummer gekozen. First come, first served!

Gewenste rugnummer

Echte Turtles kunnen onderstaande vraag binnen de 5 seconden beantwoorden!

Welke Ninja Turtle draagt het paarse masker?

Gelieve hieronder aan te duiden hoeveel keer je denkt te kunnen komen trainen. Op die manier hebben wij een beter idee hoeveel volk we volgend seizoen kunnen verwachten.

Aantal keer spelen

Over ons

Turnhout Turtles wilt op een leuke manier ijshockey beschikbaar maken voor het grote publiek. Iedereen met weinig of geen ijshockey ervaring kan  bij ons terecht om  samen ijshockey te spelen.

Lees meer...
maple leaf
Sponsors