Nieuws

Sluiting schaatsbaan

Tot onze spijt hebben wij voor het seizoen 2019-2020 geen ijs. Na de sluiting van de ijsbaan op de Everdongenlaan hebben wij met zijn allen gezocht naar een oplossing. Door de tijdsdruk was dit geen eenvoudige opgave. Na samen gezeten te hebben met het schepencollege van Turnhout, zijn wij van mening dat een tijdelijke ijsbaan voor dit seizoen geen haalbare optie meer is.

Al onze leden zijn vrij om te gaan en het seizoen te overbruggen bij een andere club. Wie hierbij hulp nodig heeft of graag extra informatie wenst, kan hiervoor terecht bij onze secretaris Ann.

Het valt voor ons als bestuur zeer zwaar dat we dit seizoen geen ijs hebben. Het bestuur wenst dan ook iedereen te bedanken die tot de laatste moment in ons geloofd heeft.

Turnhout Tigers bestuur


Fun hockey toernooi

Op zaterdag 5 mei organiseren we het jaarlijkse Fun hockey toernooi, beter bekend als het Turtle toernooi. Dit jaar zijn er 10 teams ingeschreven. Ons Turtle team is ondertussen zo hard gegroeid, dat we besloten hebben om met 2 Turtle teams deel te nemen aan het toernooi.

Het schema kan je hier onder vinden.

Lees meer...

Schrijf je in voor de BBQ

Zaterdag 23 juni vindt de vijfde edtie van onze BBQ plaats. Het wordt een leuk weerzien met alle Turtles bij een drankje en lekker eten. Kinderen, partners en supporters zijn natuurlijk ook welkom. Schrijf je snel in!

Lees meer...

Zomertrainingen

Tijd om de vakantiekilo's weg te werken! Het seizoen is nog niet gestart, maar de Turtles starten al wel met trainen!

In augustus trainen we elke donderdag van 21.15 tot 22.15. Aangezien deze trainingen geen deel uitmaken van het ijshockey seizoen, vragen we hiervoor wel een kleine bijdrage van 5 euro om de kost van het ijs te dekken. Het zware trainingswerk houden we voor september, tijdens augustus zullen we voornamelijk wat opwarmen en enkele wedstrijdjes spelen.

Heb je zelf niet veel ijshockey ervaring en heb je interesse om bij de Turtles te spelen, dan ben je zeker ook welkom! Laat het ons wel eerst even weten.

Tot op de training!


Schrijf je in voor de BBQ

Wegens een drukke agenda dit jaar is de BBQ iets later dan gewoonlijk, maar we gaan er weer een leuke dag van maken. Op zaterdag 19 augustus kan je komen BBQ met ons! De BBQ zal dit jaar plaats vinden aan de schaatsbaan!

Lees meer...

Schrijf je in voor de BBQ

Zaterdag 4 juni vindt de derde edtie van onze BBQ plaats. Het wordt een leuk weerzien met alle Turtles bij een drankje en lekker eten. Kinderen en partners zijn natuurlijk ook welkom. Schrijf je snel in!

Lees meer...

Februari - wedstrijd maand

Februari wordt een drukke maand voor de Turtles. We hebben 3 wedstrijden in het vooruitzicht. 

We starten op 6 februari met de rematch tegen de Yellow Ducks. Op 14 februari spelen we in Herentals tegen HYC en we sluiten de maand af met een wedstrijd tegen de Dinoz uit Hasselt op 27 februari. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

Supporters zijn altijd welkom! 


Zeepkistenrace

We namen vandaag deel aan de zeepkistenrace in Beerse. Michel's schoonvader Herman had voor ons een fantastische Turtle zeepkist in elkaar gestoken. 

Onze tijd was niet de snelste, maar we zijn dan ook Turtles hé, maar we wonnen wel de originaliteitsprijs! 

Bedankt aan de aanwezige supporters!

 

Lees meer...

Seizoen 2015-2016

Turnhout Turtles begint aan zijn tweede seizoen. Na ons toch wel succesvol eerste seizoen gaan we gewoon verder op hetzelfde elan. We hebben dit seizoen enkele nieuwigheden in petto, en we zijn ook zo'n beetje van club veranderd, maar ook weer niet helemaal.

Lees meer...

Schrijf je in voor de BBQ

Zaterdag 27 juni vindt de tweede edtie van onze BBQ plaats. Het wordt een leuk weerzien met alle Turtles bij een drankje en lekker eten. Kinderen en partners zijn natuurlijk ook welkom. Schrijf je snel in!

Lees meer...

Recreanten Toernooi

Ons allereerste toernooi zit er op. We hebben niet gewonnen, maar wel mooie matches gespeeld en plezier gehad. Michael heeft een verslag geschreven dat je hier onder kunt lezen.

Lees meer...

Recreanten Toernooi Schema

Het schema voor het recreanten toernooi op 3 mei is bekend. Voor de Turtle pool (teams die geen competitie spelen) zijn er 4 teams ingeschreven. 

Lees meer...


Wedstrijd Dinoz - Turnhout Turtles

Vorige maandag wonnen we na een spannende wedstrijd met 7-8 tegen de Dinoz uit Hasselt. Lees hier onder het verslag van Michael de Clerck.

 

Lees meer...

Wedstrijd Turnhout Tigers - Dinoz Hasselt

Vorige week hadden we een wedstrijd tegen de Dinoz uit Hasselt. Hoe deze wedstrijd verliep, kan je in het verslag van Michael de Clerck lezen.

Lees meer...

Wedstrijd Turtles - HYC

Hallo ijshockey fans,

Zaterdag 13 december 2014 om 17.45u op de schaatsbaan in Turnhout was het dan zover:  de benefiet wedstrijd  voor Music for live van Studio Brussel, georganiseerd door de Turnhout Turtles en Schaatsbaan Turnhout. IJshockey club Turnhout Turtles speelde tegen de Future Stars uit Herentals ten bate van” vzw De Sprong”. Dit is een project voor kinderen met autisme.

Lees meer...

Hockey for Life

Zaterdag 13 december spelen we een wedstrijd tegen HYC Future Stars in het kader van Music For Life. Tijdens de wedstrijd organiseren we een puckspel en kan je handverwarmers kopen voor het goede doel: Steunpunt de Mast.

Kom zeker supporteren en steun het goede doel. Het belooft een spannende match te worden tegen HYC, spektakel gegarandeerd! De wedstrijd start om 17:45u op de Schaatsbaan Turnhout.

Doe ook mee aan onze GRATIS pronostiek!

Lees meer...

Wedstrijd HYC - Turnhout Turtles

Vorige week hadden we onze eerste wedstrijd tegen de Future Stars van HYC. Hoe deze wedstrijd verliep, kan je in het verslag van Olivier Van Gool lezen.

Lees meer...

Hockey jersey bestellen

Beste Turtles,

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het ontwerp van onze jerseys is eindelijk klaar. Laat ons weten op onze Facebook pagina wat jullie er van vinden!

Bestel nu je jersey online, zodat we onze bestelling zo snel mogelijk kunnen doorgeven aan onze leverancier.

Lees meer...

Facebook Selfie wedstrijd

Beste Turtles,

We zitten midden in de vakantie. Hopelijk is iedereen al goed uitgerust voor het volgende seizoen, want dan vliegen we er weer in!

Wij zijn zelf heel benieuwd naar jullie vakantiefotootjes, daarom organiseren we een Facebook Selfie wedstrijd. De regels zijn als volgt:

1. Maak een foto van jezelf (een selfie dus) met het Turnhout Turtles logo zichtbaar erbij op!

2. Plaats deze foto op onze Turnhout Turtles Facebook pagina

3. Tag jezelf in de foto

In september kiezen we een foto uit alle deelnemers en deze wint 2 cinema ticketten voor de nieuwe Teenage Mutant Ninja Turtles film (of een andere film naar keuze).

Heb je het Turnhout Turtles logo nog niet? Download het dan hier en druk het af.

Veel fotoplezier!


Inschrijven seizoen 2014-2015

Beste Turtles,

Voor velen is de vakantie net begonnen, maar het bestuur is alvast druk aan t werk met allerlei voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Vanaf vandaag kunnen jullie ook al je inschrijving online regelen.

Lees meer...

BBQ was een groot succes!

Onze allereerst BBQ was een groot succes. Het weer was fantastisch en de opkomst was goed. Er werd gedronken, gebabbeld en lekkere BBQ gegeten.

De BBQ werd verzorgd door Lieven Mertens (http://www.barbecue-buffetten.be/) die overheerlijke stukken vlees op ons bord toverde.

Na de BBQ werd er nog een potje gehockeyed op de parking. Daarna ging het feestje nog door tot in de vroege uurtjes. De sfeer (en de drank) zat er goed in!

De reactief achteraf waren zeer positief, voor herhaling vatbaar dus!


Schrijf je in voor de BBQ

Zaterdag 14 juni vindt onze BBQ plaats. Het wordt een leuk weerzien met alle Turtles bij een drankje en lekker eten. Kinderen en partners zijn natuurlijk ook welkom. Schrijf je snel in!

Lees meer...

Over ons

Turnhout Turtles wilt op een leuke manier ijshockey beschikbaar maken voor het grote publiek. Iedereen met weinig of geen ijshockey ervaring kan  bij ons terecht om  samen ijshockey te spelen.

Lees meer...
maple leaf
Sponsors