Schrijf je in voor de BBQ

Turnhout Turtles BBQ 2018

Op zaterdag 23 Juni  nodigen wij je uit voor een gezellige, fantastische, leuke, lekkere, zomerse BBQ!!!

Jullie zijn van harte welkom met heel het gezin!  Ook om gewoon een drankje te komen drinken, ben je welkom. Hier hoef je niet voor in te schrijven.

Vanaf 14 uur kun je binnenlopen. Tijdens binnenkomst kun je een drankje drinken en de kinderen kunnen alvast ravotten op het springkasteel. Om 16u30 willen we beginnen met bbq-en.  Er zijn salades, brood,  verschillende soorten vlees, en natuurlijk een hoop super gezellige mensen! Daarna drinken we nog gezellig verder tot in de late uurtjes.

De locatie is Berkenmei in Vosselaar. Hier is veel plaats voor de kinderen (en ouders) om buiten te spelen en bij slecht weer is er ook voldoende plaats binnen. Het springkasteel is ook al vastgelegd!

Aangezien we het zaaltje tot de dag erna hebben afgehuurd, kan er zelfs overnacht worden! Bij goed weer kan je een tentje mee brengen, of je kan altijd blijven overnachten in de zaal zelf als je een luchtmatras mee neemt.

Volwassenen: 20 euro (inclusief 5 drankbonnetjes en 3 stukken vlees)
Kinderen @ 10 euro (inclusief 2 drankbonnetjes en 2 stukken vlees)
Kinderen @ 5 euro (inclusief 1 drankbonnetje en 1 stuk vlees)
Extra stukken vlees kunnen besteld worden aan 2 euro/st.

Locatie: Berkenmei, Vosselaar

Betalen kan je op volgende rekeningnummer van Turnhout Turtles:  BE47 3770 7162 9180 met vermelding van 'BBQ' + je naam.

GELIEVE IN TE SCHRIJVEN VOOR 10 JUNI!!

Naam
E-mail
Aantal kinderen (5 euro/pp)
Aantal kinderen (10 euro/pp)
Aantal volwassenen (20 euro/pp)
Aantal extra stukken vlees (2 euro/stuk)
Opmerkingen

 

Over ons

Turnhout Turtles wilt op een leuke manier ijshockey beschikbaar maken voor het grote publiek. Iedereen met weinig of geen ijshockey ervaring kan  bij ons terecht om  samen ijshockey te spelen.

Lees meer...
maple leaf
Sponsors